Ga naar hoofdinhoud
briccs Project 3
moderne uitbreiding bestaande villa

projectmanagement voor
particulieren & bedrijven

U wilt graag verbouwen, maar ziet al het geregel op u afkomen. Hoe gaat u dat allemaal doen met uw werk en/of gezin? Wat heeft u nodig om te zorgen dat uw verbouwing binnen budget en planning blijft? En hoe zorgt u ervoor dat de kwaliteit wordt bewaakt? Met Briccs verloopt elk project zonder zorgen en haalt u een ervaren bouwprocesmanager in huis die de planning, kosten én kwaliteit bewaakt. Hierdoor hoeft u zich niet meer druk te maken over deze belangrijke processen, maar ziet u wel de vlotte voortgang elke dag op locatie.

bouwen zonder
verrassingen

Als u samen met een bouwregisseur aan uw project gaat werken, wilt u natuurlijk eerst weten waar u aan toe bent. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen in kaart en geven wij een onafhankelijk en vakkundig advies. Samen stellen we vast met welke bedrijven u of wij graag samenwerken om uw kwaliteitseisen, planning en budget te bewaken. Daarnaast geven wij duidelijk inzicht in de bouwkosten, helpen wij bij subsidie- of vergunningaanvragen en letten wij op de kleinste details. Briccs neemt werk uit handen en zorgt voor goede contractafspraken tussen alle leveranciers.

Meer over Briccs

bouwproject

Investeren in uw huis, het zo verbouwen dat het helemaal naar uw wens is. Dat wilt u toch ook? Briccs is verbouwen op de automatische piloot. U vertelt al uw eisen en wensen. En wij

begeleiden, coördineren en managen het hele bouwproject. U legt voor wat het plan is. Wij zorgen dat de architect dit vertaalt naar een uitgewerkt plan en dat het wordt uitgevoerd.

Wij begeleiden, coördineren en managen het hele bouwproject.

Blueprint

de kracht van een
bouwprocesmanager

  • Het begeleiden van het complete bouwproject
  • Verbanden leggen in diverse planningen
  • Het overzicht van de verschillende processen behouden
  • Het waarborgen van teamprestaties
  • Vanaf het eerste moment een snelle bouwtijd
  • De bewaking van het budget en scherpe inkoop
  • Verbinding tussen initiatief en resultaat
Maak kennis met onze bouwprocesmanager

contact

Klaar om te gaan verbouwen? Wij ook! Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Wij komen bij u langs en luisteren naar de plannen en wensen die er zijn.

Back To Top