Ga naar hoofdinhoud
Construction
Blueprint

procesbegeleiding bij
(ver)bouwprojecten

Veel mensen hebben het idee dat hun verbouwing goed is geregeld. Toch blijkt dit in de praktijk vaak tegen te vallen. Een verbouwing kan een complex en tijdrovend project zijn. Wie doet wat? Hoe zit het met de kwaliteit? Vooral in de huidige markt worden de budgetten soms wel met 30% overschreden. Met Briccs haalt u een veelzijdige bouwregisseur in huis voor het managen van (ver)bouwprojecten. Wij verbinden alle betrokken partijen, zorgen voor lagere kosten én een efficiënt bouwproces. Briccs ontzorgt!

Over Briccs

maak kennis met
rebecca tol

Graag stel ik me in het kort aan u voor. Ruim twintig jaar heb ik binnen het bedrijfsleven verschillende functies bekleed op het gebied van marketing communicatie en HRM. Daarnaast hield ik me onder andere bezig met procesmanagement voor mkb-bedrijven in de opstartfase. Ik bracht processen in beeld en richtte me op de structurering en inrichting hiervan. Ook heb ik, in opdracht van verschillende grote Japanse bedrijven, de bouw van nieuwe panden aangestuurd en begeleid.

Mijn overstap naar een carrière als bouwregisseur is begonnen met de verbouwing van het nieuwe huis van goede vrienden. Vanwege mijn ervaring als projectmanager werd ik gevraagd om de verbouwing van hun villa te managen omdat beiden het druk hadden met hun werk en geen ervaring hadden met verbouwingen. Dit beviel beide partijen zo goed dat ik daarna heb besloten mij voortaan uitsluitend te richten op het begeleiden van bouwprojecten. Sindsdien heb ik verschillende mooie projecten mogen helpen realiseren.

Als drijvende kracht achter Briccs gebruik ik mijn ervaring heel graag om anderen te helpen. Van nature ben ik een doener, leergierig, neem ik graag initiatief, ben ik besluitvaardig en oplossingsgericht. Alles tot in de puntjes regelen, daar word ik blij van!

Stuur Rebecca een e-mail
Blueprint

het antwoord
is briccs

  • Behoefte aan iemand die uw project aanstuurt en coördineert?
  • Meer inzicht krijgen in de voortgang van het project?
  • Behoefte aan een organisatie die de verslaglegging en actielijsten verzorgt tijdens de bouwbesprekingen?
  • Hulp nodig bij het bewaken van de planning en het budget?
Heeft u een vraag? Stel deze hier!

contact

Klaar om te gaan (ver)bouwen? Wij ook! Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Wij komen bij u langs en luisteren naar uw plannen en wensen.

Back To Top